tisdag 27 juli 2010

Secret Stalker


Secret Stalker är ett vackert uttryck för ett vanligt fenomen i ett litet samhälle (som Jakobstad), nämligen att i hemlighet vara (smått) förälskad i någon man inte egentligen känner men ser ofta.

Man vågar inte skriva, prata eller ens skicka en vänförfrågan på facebook, så man nöjer sig med att i smyg titta på personens foton, småspana på honom/hennepå krogen/stället personen ses och söker sig också medvetet till ställen personen brukar ses. För att få sig en dos, i smyg.

Varför existerar detta fenomen även om det vore mer logiskt att bara gå å prata med personen, visa att man intresserad eller i varje fall visa att man finns?

Jo.

Men nu är det ju så att många inte vågar sätta sig på spel eller helt enkelt är för blyga för att göra något. Rädd att ens lilla span ska visa sig något HELT ANNAT än man fantiserat innan man känner personen eller att hon/han är helt enkelt INTE INTRESSERAD. Vi är för rädda för att ta reda på, även om vi kommer att undra resten av vårt liv och ångra att vi aldrig lärde känna personen som kunde ha varit någon speciell för oss.


So keep stalking, secretly.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar