torsdag 11 juli 2013

när den sparsamma slösar

... så slösar hon ordentligt. Eller nåja. Någon "tuhluriprinsessa" blir jag inte såsom tjejerna i liv tv's dokuserie, där de spenderar tusentals på "wants" eller onödigheter i månaden. Men något litet på den avdelningen blev det idag förutom mina måsten: två mascaran och en eye-liner från lumenes blueberry serie som jag tycker mest om.

Jag dregglade nämligen i en halvtimme i Lush-affären i hesa tack vare ett blogginlägg gällande deras produkter. Har tidigare använt deras sminkborttagning (bäst i test men dyrt) å shampotvålar, men idag ville jag pröva något nytt. Så jag kom hem med denna hårbehandling:
Såhär säger de om den: En inpackning som förbättrar hårets kondition, lyster och följsamhet. Denna burk har vi fyllt med allt vi känner tillsom återför glans och näring i håret. Lagerblad och vattenkrasse infusion, balsamvinäger och rosmarin för glans. Färska ägg från frigående höns och sojalecitin ger protein för återuppbygga håret.Lanolin från fårull, återfuktar då det är så likt mänskligt sebum. Olivolja för att förbättra hårstråets tänjbarhet. Kanellövolja för dess antiseptiska kvaliteter. Färska ekologiska bananer och avokado för deras rika oljiga egenskaper

Ju fler gånger jag läser desto mer skrattretande blir det; vem vill nu ha ägg,banan och avokado i håret, det hör ju till frukostbufféen! För att inte prata om vinägern o rosmarinet!

Dessutom köpte jag en liten gåva till Ronja som fyllde häromdan. Den var härligt doftande och geggig, mer säger jag inte ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar