söndag 23 mars 2014

Efter regn kommer solsken, efter solsken kommer brännskador

Ja ni, om ni tycker att det i fortsättnibgen blir lite bilder på oss som är ute å reser så beror det på två saker. 1. på att vi är inne på stadie ligga vid solen/vila ut och 2. på att vi efter gårdagens solchock inte ser så fagra ut. Tänk er en pluffsig krabba med uppsvällda ögon å glansig spräcklig hy så har ni en fin inre bild av hur vi ser ut å känner oss. Städerskorna ger oss medlidande blickar när de tittar på hur vi ser ut, säger ett plågsamt "ooh" å rekommenderar "muchos cremas".

Så ni får lite bilder på omgivningen istället ;)




Men vi mår trots allt bra, trots att halsen inte ger sig varpå mina morgnar går ut på att harkla, dricka värmande drycker å snörvla. Å deras filtar är i stor användning, här omkring sultan Heidi.

Igår var vi som nämnt på pizza till en superhärlig italiensk restaurang bara 200m härifrån. Pastoria, som det hette verkar drivas av en italiensk familj där både den äldre modern som barn å barnbarnen jobbade i köket. Pizzorna vi beställde var dubbelt så stora som pizzorna vi är vana med, men tack vare den tunna bottnen å ett tunnt lager fyllning (å en stor hunger) orkade vi så väl pizzorna som de italienska efterrätterna: tiramisu å panna cotta. 




Idag blir det troligen en sväng till stan ännu, för imorgon tar vi det ännu lite lugnare eftersom vi ska lämna hotellet kl 2.45 på tisdagsmorgon!
Ha det gott alla hemnavid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar