onsdag 19 mars 2014

En blåsig mjukstart

Andra dagen:

När vi vaknade kändes vädret inte så muntert. Av någon orsak är det också väldigt kallt inne i vår apartemente pez azul, varför det känns hemvant av två orsaker: 1. det är kallt när man vaknar (som i larsmo) 2. högljutt oljud från gatan(som i åbo). Men annars är vi nöjda med hotellet. Fick bl.a. köpa bananer o äpplen fast jag inte kunde betala genast, å personalen verkar schysst, stället städas dagligen å poolen är skön. 


Efter att vi ätit lite frukost i form av ägg, bröd och kulta katriina (kaffe) som vi själv tillrett i vårt minikök begav vi oss mot hamnen.

 Vyn å vågorna var helt fantastiska, å det gjorde inte så mycket att vi fick ha långärmat på oss för att trivas. Det som är häftit med denna lava-ö är att sanden är svart! En liten solig halvtimme fick vi också, tyvärr så befann vi oss inte i solstolarna då.



Sen har vi kollat butiker, planerat saker vi vill göra å pröva på. Vi har varit på chokladprovsmakning, simmat i poolen och lagat mat. Ikväll planerar vi sangria på balkongen å att bekanta oss med nattlivet längs hamnen. Folk generellt kommer från tyskland, norge å finland, å medelåldern ligger kring 60 år så som ni förstår går det vilt till här ;) 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar