söndag 19 juli 2015

Baksöndag

Efter gårdagens vilodag känner jag mig  utvilad idag! Blev lite orolig själv för jag brukar då verkligen inte sova bort en dag! Ser ändå känslan av att vara utvilad som ett väldigt positivt tecken, då jag hörde på en pod om att utmattningssyndrom ofta börjar som en trötthet som int går över med sömn.

Ibland kan jag känna en rädsla att jag inte känner igen tecknen på att jag börjar vara slut själv trots att jag ser det hos andra, iaf var de en läkare som förklarade att det var så i hennes fall. Vet ju att jag har sårbarhet och riskfaktorer för sånt å när mina kollegor kommenterat att jag inte riktigt är mig lik blev jag lite skraj.. Som tur vet jag också mina egna stress-signaler, vad som hjälper mig att koppla av och har nu bestämt att börja trappa ner på arbetstakten å ta ut mina övertidstimmar..

Men jaa, idag har jag verkligen njutit å tagit det lugnt. Var på långlänk, läst i min mindfulness bok, bakat bröd å muffins, å ikv blir det Rock off med Ola Salo och Måns Z med Helena! Kul kul :) 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar