söndag 16 augusti 2015

Vår lägenhet

Tänkte jag skulle berätta lite om vår lägenhet nu då. Vi bor alltså i Rågsved, några stationer om söder, ca 20min från t-centralen. 

Området där vår lägenhet är extremt lugnt, ingen trafik alls, det enda ljud man kan höra är från lekande barn. Nattetid har vi sovit som stockar, har ju aldrig bott på ett så här lugnt område!

Vi har en 3:a på ca 65kvadrat. Efter hallen så kommer man in i vårt sovrum, som ser ut såhär:


Jag är nöjd med de ljusa färgerna å att lägenheten e så ljus. Som tur släpper de mörka gardinerna inte genom nåt ljus. 

Från sovrummet kommer man då ut på vår balkong. Här e då tanken att jag ska sitta på höstkvällarna, tända ljus å dricka te. Lägenheten e uppe på en backe, så trots att vi bor på första våningen så har ingen insyn hit. 

Vi har däremot en fin utsikt över ett rekreationsområde, varför det är massa träd å buskar som man kan titta på. Trevligare än att se på höghus eller liknande. 

I vardagsrummet har vi en soffa å tv å tvbord som vi fick ärva av vår snälla "hyresvärd". Den passar kanske inte riktigt med det övriga, men vi e nöjda tills vidare. Får ju köpa nytt sen när vi hittar nåt eget ställe.



Från vardagsrummet kommer man lämpligt in i köket, där vi även har ett litet köksbord. Gillar verkligen köket, spec att det finns massor av förvaringsuttrymme!


Vi köpte några nya stolar från ikea, när de tidigare inte längre höll ihop. Eftersom vi är bara två å inte har några vänner köpte vi bara två stolar, haha. Nää, men vi tänkte att vi vill pröva å se om vi gillar dem före vi köper fler.

Sist men inte minst: badrummet. Två handfat å ett badkar. Badkar som jag bara älskar!! Blir avkopplande bubbelbad med tända ljus å lugn musik i höst, hehe.

Nu ska vi ut å hå med Johi, hörs hörs!

3 kommentarer: