onsdag 2 december 2015

Vägen till vårt hem

Det är flyttkaos. Det är rörigt, med golv som täcks av oöppnade paket och IKEA lådor. Där ligger vår nya soffa. Å matbordet vi inte tänkt köpa, men som vi ändå ville ha. 

Igår var de action. Det var packa skåpbilen med allt vi inte tyckte om å sen föra det till återvinningen. Vilket var förvånandsvärt roligt, ni vet det där med att jag insett att jag tyckt om att göra mig av med saker. 

Sen packade vi på lass nr 1. Å vinterns första små snöflingor kom fram från sprickan i himlen. Det kändes lite som att de var tänkta för oss. 

Navigatorn fram å mot vårt nya hem. Vi skulle skriva under likvidavräkningen och flytta över köpesumman till de tidigare ägarna. Vi blev lite nervösa först när det tog sån lång tid, men det var inget att oroa sig för. Sen fick vi en rundtur i lägenheten av gamla ägarna å packade sen av allt från lass 2. 

Tillbaka till lägenheten efter lass 2, samt för den grundliga städningen. Lämnade lägenheten i fint skick. Av med lass två i nya lägenheten, ordna upp lite och sen iväg till IKEA för köttbullar och möbler. 

Efter flytten å parkeringsprackriet var vi egentligen allt för utmattade för IKEA, men ska det bli av så ska det. Det visade sig förstås att tv-bordet vi ville ha var slut, men vi fick iaf med oss soffa, matbord, stolar, hyllor, bokhylla, gardiner, gardinstänger och lite annat smått 
å gott. Jag kan bara kort kommentera att det var inte den lättaste IKEA-turen vi haft. 

Väl hemma var det bara att plocka ur bilen å ut å handla lite föda å nödvändigheter till LIDL, som vi har närmast. Klockan visar 21:00. 
Vilken dag! Gissa om vi sov bra! Å det var inte bara för att vi har världens tystaste lägenhet. 

Idag fortsätter projekt ordning i röran. Men det känns såå bra å vara hemma i VÅRT HEM, som vi kämpat för! 

Här skulle de ju bäst passa med en bild på oss två, men min sambo skyr bilden om han kan ;)

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar