måndag 16 maj 2016

Återhämtning

Hallå hallå
Idag är det måndag och jag har totalvila från allt som heter träning, vilket känns riktigt bra med tanke på att jag känt av en liten överbelastning på skenbenet. Den enda träning jag utövat är elcykling, vilket jag känner är väldigt bra i återhämtningssyfte. Det är som att kroppen aktiveras, men utan det minsta motstånd.

På tal om återhämtning har jag varit helt otroligt hungrig idag. Det är som att kroppen skriker efter mat efter långpasset igår, vilket ju inte är så konstigt när man förbränner ett vanligt dagsbehov på 3h. Hade bla sån crawing efter mörkchoklad så jag for till Fruängen city och köpte två chokladplattor och passade samtidigt på att skaffa mig bibliotekskort och låna lite böcker! Kul! 


Vad annat trevligt då? Jo, jag har bokat flygresa till jeppis om 2månader, så 18-26.7 kommer jag befinna mig i jeppis. Tänkte springa halvmaran då också om vädret e ok så om någon vill hänga med (Beth?) så sku det ju vara kul! 


2 kommentarer:

  1. Alltså ja velar ju så om ja ska våg mig på halvmaran ele bara ta 8:an, de sku ju förstås va mer av en utmaning att ta halvmaran + att ja sku ju ha nåt att träna för då (8:an kan man ju ta ba på vilja heheh) men känns samtidigt skrämmande då ja ju faktiskt int ha sprungi mer än typ 10km i streck förr.. :D Oså tror ja ju nog att du springer betydligt fortare än mig men man sku ju ha nån att va nervös me i starten iallafall. :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jåå, ja föstår! 8:a e ju en utmaning å förstås, men jag tycker halvmara e en rolig etapp som fler sku kuna ha glädje att pröva på! De flesta som har tränat nåt klarar de med några veckors träning! Men var å en väljer ju distans efter tycke, men personligen tycker jag om han distansen tå man int behöv vara alltför snabb men samtidigt får ge sitt yttersta :)

      Radera