söndag 1 maj 2016

En helg att minnas

Alltså hööni! Den här helgen, så bäst! Jag har verkligen behövt en kompishelg med mycket turistande, fint väder, nya upptäckter i Stockholm och god mat.

Utan att gå in på detaljer kan jag ju i af berätta att vi varit till Naturhistoriska riksmuseet och sett Cosmonova-filmen om korallrev. Därefter for vi till helgens favoritställe, nämligen Bergianska trädgården, som jag blev så där löjligt kär i pga konceptet myscafe+ skön miljö+ godaste bakverken. 


Sen avslutade vi det hela med lite shopping i Norrmalm och en ordentlig runda på Historiska museet. Sen for vi hem, åt god mat som V trollat fram och  så följde jag Malena till båten.

Å man sku ju tycka att vi rört på oss tillräckligt efter att promeneras på stan under helgen, men icke. Jag har ju nämligen ett löpprogram att följa. Så kl 19 for jag på en löprunda i det mest ljuvliga vårkvällsvädret. Ingen blåst, en vacker solnedgång och bara vissheten om att jag får springa mina 20km så lugnt jag vill. Å det gick så bra så det blev en av de bästa HalvMarathons jag kört å några meter till. 


Å än en gång är det främst tacksamhet jag känner, för så mycket som den här helgen innehållit. Så mycket som ej på något sätt kan tas för givet, men ändå just nu finns här. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar