onsdag 27 juli 2016

Egentid när den är som bäst

Efter en vecka av mycket social samvaro har jag nu varit ensam i över 24h. Även om jag till min personlighet är en person som samlar energi i eget sällskap kan ensamheten även skrämma mig litet. En rastlöshet växer inom mig när jag inte har någon att diskutera med över det triviala. Även de mest introverta mänskor jag träffat trivs med att ha mänskor kring sig, även fast de inte deltar i det sociala.

Hursomhelst. Idag har jag umgåtts med mig själv. Å haft rätt mycket jag vill säga i form av reflektioner. Å jag har utan minsta tvekan trivts i mitt eget sällskap. Med saker jag gör bara med mig själv. För ingen annan kommer ju med på mina långa löpturer;  idag på 18km. Å att picknicka på rester av ett tomt kylskåp med fokus på att granska omvärlden och läsa en gammal DN kanske inte faller alla i smaken. Men mej passar det alldeles, alldeles utmärkt. Så slutligen får ni ett hopkok av bilder från min dag med mig.

Den här synen är så mycket semester för mig: läsning i sängen , obäddad och allt bara härligt halvfärdigt. 
Frukosten avnjöts i balkongen. Med en egen müsli inspirerad av svärmor. Här toppade med kardemummastekt banan.
På löpturen fick jag syn på denna oemotståndliga badplats. Om det inte var för att jag hade 12km kvar hade jag hoppat i direkt.
Å så äntligen här med mina kylskåpsrester till lunch: rödbet-å getostsallad, en smoothie på vinbär och en Somersby Cider rabarber som var helt galet dyr på Lidl. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar