torsdag 21 oktober 2010

ahaa om ahaa

Wau säger jag.
Det om den här dagen. Det är gruppdynamiken jag talar om, kursen jag började idag. Jag är full av intryck åter igen, känner mig sprängfylld av tankar och av glädje. Tänk att jag får studera det här! Tänk att mina dagar får fyllas av självreflektion och om reflektion om grupper (och att jag får studiepoäng för det). Och att det känns så konstruktivt och terapeutiskt!! :)))

Vågar inte gå in på närmare vad som hänt idag (har tystnadsplikt) men kan för min egen del berätta om att det har varit spännande och att jag lärt mig om mig själv. Det är så otroligt intressant hur rädslor, trygghetssökande och invanda mönster och erfarenheter från tidigare och barndomen, roller man förr tagit kan påverka ens liv och ens tolkning av allt. Att konfrontera andra. Hur befriande är det inte nu att få prata öppet om dessa rädslor och att få bekräftelse!

Ojojoj. Jag kan inte säga annat att jag ser framemot (samt är smått nervös) för en helg med studier från morgon till kväll. Även om det gör mig kraftlös, hindrar mig från att göra annat och upptar mina tankar så känner jag bara tacksamhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar