söndag 31 oktober 2010

halloWEEn

Halloween. Årets mest skräckinjagande helg. Så farligt var det inte. Men jag är imponerad över hur många vid melody klätt ut sig och verkligen satsat på sin utstyrsel. Tre grupper utmärkte sig (på gott och ont):

1. typerna (nämner inga namn) i blå, röd, neongrön och svart kroppsklistrade "dykdräkter" som inte lämnade NÅGOT åt fantasin. Att man identifierade dem på basen av kroppsform gjorde det hela komiskt, om än vi var alltför nyktra för att våga ogenerat ta reda på..

2. de på riktigt hemska typerna. Nej, inte de som häller en öl över en på dansgolvet utan för en gångs skull fanns faktist de som såg hemska ut. Vita pupiller, blodiga öppna sår.. Ja. Ni vet. Å vem var typen i gorillakläder??

3. Wanna-be-bitches. I vilket sammanhang har halloween blivit en godtagbar ursäkt för att visa upp sig i det slynigaste man hittar i garderoben som inte heller här lämnar något åt fantasin? Jag menar inte att det är något fel, jag bara undrar... Vad har prostituerade att göra med halloween?? Å vad är denna trend med att så många män vill klä sig till transun i kort-kort?


Kul var det iaf. men jag trivs ändå bättre mysande med mindre skrämmande varelser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar