tisdag 2 november 2010

a man´s gotta do what a man´s gotta do.

Åter varit en tisdag då jag varit så överaktiv att jag inte hunnit tänka på hur jag mår. Eller tänka på annat heller, för den delen. Det är ytterst hälsosamt tycker jag, så länge det inte sker varje dag utan just en gång i veckan. Trivs bäst när jag får vara aktiv största delen av tiden, för då njuter jag mest av tiden då jag är mindre aktiv, finner ett lugn och känner ingen rastlöshet.

Har haft min första föreläsning i barnneuropsykologi och utvecklingsstörning idag. Intressanta frågor, i och med att jag funderar att jobba med barn i framtiden. Sen har jag ätit chokladkaka till middag, karatekiddat mig sjuk i låren och läst på tent.

När jag överhörde en diskussionen i matkön fick jag lära mig att män från Pargas (och österbotten) inte kan erkänna att de haft en professionell att byta vinterdäcken medan de dricker en kopp cappuccino (med motivering " a man´s gotta do what a man´s gotta do" ) medan det är ok i storstäder som åbo. Machomannen existerar alltså ännu i Pargas, österbotten och i serietidningar. "Jag skulle aldrig kunna säga åt mina gamla vänner i österbotten att jag haft någon annan att byta däck åt mig", sa mannen helt seriöst och med en gnutta sorg i sin röst. Det kan int vara lätt att va man..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar