måndag 4 oktober 2010

hälsosamma veckan.

Efter en supertrevlig helg men med syndande både när det gäller mat, dryck, missad träning (obs, jag har träningsförbud efter operation) och sena sovtider börjar nu en hälsosam vecka.

När man har hälsosam vecka bör man icke ha något onyttigt i kylskåpet (varför man måste äta upp all chokladkaka, gräddskum och annat farligt kvällen innan hälsosamma veckan börjar och på så sätt blir ännu mer motiverad). Går och sover i god tid (att jag sov 12 timmar i natt och ändå är trött är ett mysterium) och försöker välja en bok istället för facebook. Men sen kommer jag på att facebook också är en bo(o)k. Så facebook är ok.

Så idag har mina hälsosamma val utgjorts av att äta hälsosam mat (mysli, soja, grönsaker, frukter, fisk, naturell yoghurt och mjölk) och att undvika ohälsosam (det var en ytterst stolt stund när jag gick förbi Makuunis godishyllor OCH Ben & Jerry glass UTAN att köpa något). Har dessutom klarat mig på bara EN kopp kaffe. Å jag är väldigt medveten om att ni bryr er säkert jätte mycket om mina matvanor.

Till helgen har jag och min kämppis lovat att INTE festa. Vi SKA ta det lugnt. Vi ska INTE dricka alkohol. Ska vara god studerande och studera annat än fullt folk.

Så vi får se hur det går. Det är inte oss ni ser partaja på börsen/onnela/monkey om något skiter sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar