måndag 17 januari 2011

i kaloriernas värld

Imorgon ska jag bjuda 5 fantastiska dansande kvinnor på middag, så för att ha något att avsluta den festliga soppan gjorde jag och Johi amerikanska chokladkex med både vit och mörk choklad, samt en syrligt god citronrulltårta och eftersom tre är ett heligt tal blev det dessutom kolakakor för att fullborda härligheterna. Tänk er kexen med ett glas kallt mjölk...Mmmm..

Sammanfattningsvis har vi samlat mycket tantpoäng när planering av bakandet och själva bakandet och ätning av bakverken tog 7h. Men man måste unna sig saker, njuta av livet, man ska vara snäll mot sig själv. Å det är så otroligt roligt att baka, när jag nu inte blev bagare/konditor som jag en gång tänkt. Dessutom är vintern i finland i år så lång så vi behöver ett extra lager av bukfett. Och vad är nu bättre än lite mer att älska av två såna som vi ;)
Idag tog jag dessutom mod att köpa ett månadskort till gymmet på andra sidan gatan. Har länge känt behovet av lite extra muskelmassa inför halvmarathon 2011 men bara inte haft tid, men nu har jag all tid i världen... Å i och med att Åbo är isigare än Kristallen i jeppis så kan det bli bättre med spingandet med en mindre hal springmatta.


Deppandet från igår är nu historia och choklad- och bakterapi funkade som vanligt. Yess!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar