lördag 16 juli 2011

medicin.

Glöm gårdagen, låt inte gamla ärr svida. Gå inte i terapi för att fundera på det som varit och hur du blev behandlad fel, behandla dig själv rätt och du blir behandlad rätt i framtiden. Insjukna istället i styrka, så att ingen ser att du inte är svag och ibland går emot en vägg. Mår du dåligt nångång finns det ju ändå medicin. Inte behöver du någon annan, du har ju dig själv.

Var ordentligt ung. Ta studielån. Lev i nuet. Ta lån för en bil så du kan få en lyxig ungdom. Gör häftiga saker så att du sen kan ta det lugnt närmsta 30 åren, du kommer att ångra dig annars. Ta varje stund i beaktande, du kanske inte får den tillbaka. Optimera varje sekund, få ut det mest av det mesta. Nuet är allt, om du är ung vill säga. Vad gör det om hundra år, när du ändå inte behöver titta bakåt. Ansvar är väl att inte skada andra har man lärt sig. Det finns ju medicin.

Se därför till så att du har en utbildning du trivs med. Framförallt, se till så att du har en trygg framtid. Köp ett hus för att det lönar sig framför att hyra i längden. Bind upp dig, men inte så att du mår dåligt av det. Det gör du inte när du har på klart att du har gjort rätt val. Det rätta valen ska göras tidigt, så du hinner bli bäst före alla andra. För har du valt så ska du hålla hårt i det. Inte klaga, bara vara väldigt väldigt lycklig. Är du inte nöjd finns det ju alltid medicin.

Medicin mot ensamhet, ångest, svaghet, fetma, depression, brutna relationer...Välkommen till apoteket.

Jag vet inte om jag köper det här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar