onsdag 13 juli 2011

möten.

Efter en alltför lugn arbetsdag körde jag i väg till barnlägret, bara för att inse att mitt "nu ska vi strida, alltså tillverka svärdar!"-attityd inte räckte till ett kristet barnläger. Tydligen var den tiden jag hade tänkt vara tiden då barnen skulle tillverka svärdar att fightas med tänkt för något mycket mer logiskt, nämligen till att skydda sig från det onda. Så går det när olika trossyner möts mår man väl säga.

Jag insåg också att min energi tog slut före barnens. Och att det ligger mycket outsagt i vissa gemenskaper. I alla, säkerligen.

Idag har jag också suckat över att vissa helre är i ett osunt förhållande än utanför för att de är för rädda för att vara "ensamma". Fast det är ju bara min åsikt, å det spelar ju ingen roll men det gör det för jag tycker inte det är roligt att se folk man bryr sig om göra sig själv och dem de bryr sig om illa.

Annars är jag bara trött, i övrigt längtar jag redan till morgondagen och snart gott folk är det helg, och ni vet ju vad det betyder... eller gör ni?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar