torsdag 30 augusti 2012

fortfarande i väntans tider

Jag ligger fortfarande i sängen, 3:e dagen sträck nu. Om man jämför med den första dagen mår jag hundra gånger bättre nu, det värker inte överallt, huvudet håller inte längre på att sprängas. Med tanke på att jag sovit ca 14-15h i tre dygn nu så kan jag i alla fall påstå att jag är utvilad inför studiestarten, även om jag hellre hade spenderat dessa sista dagar på ett socialt sätt eller på länkspåret.

 Det enda positiva med att vara sjuk är att jag inte känt dåligt samvete för att jag använt upp min årsdos av tv-såpor, biggest loser och matlagningsprogram, samt att min underbara, omtänksamma Viktor kom med en vacker bukett blommor som tillsammans med hans besök fick mig att känna mig hundra gånger bättre.

Så som ni förstår väntar jag bara att få bli frisk, ta mitt pick å pack till åbo, resa till skottland och börja träna igen! För med ett 4 månaders kort till gymmets alla timmar och träningsformer så kan jag inget annat än ligga här å dregla över de roliga pass som väntar mig så fort kroppen bär.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar