lördag 1 september 2012

fortfarande snuvig men trots det löjligt lycklig

Ja, snuvan har inte lämnat mig men det att få komma tillbaka till Åbo gör förkylningen till en struntsak. Det är förstås lite tomt i stugan utan kämppis, men TV:n kompenserar hittills. Det  är konstigt hur mycket en tv kan göra för att man ska känna sig mindre ensam, känns supermysigt, även om den inte blir använd till mycket mer än bakgrundljud.

Idag har jag dessutom kunnat träna för första gången på en vecka och det känns fantastiskt! Mitt gymkort kommer att användas i höst så de ryker om de, så motivusmotiverad är jag :)

Ikväll ska jag å jobba på torget i åbo och se vilka ungdomar som rör sig där och vill komma in i vår Raide rusmedelsbuss. Observerva att vi inte ger rusmedel, vi delar information om rusmedels effekter åt ungdomar och ger dem ett ställe där de får umgås.

Imorron blir det då skottland och edinburgh för fulla muggar, i 4 hela dagar.Vi förväntas oss tyvärr det värsta när det gäller vårt hotell, enligt vissa sidor på nätet är väggarna super tunna, madrasserna loppfyllda, personalen arg och stället fallfärdigt. Hmm... blir nog ett äventyr.. Men kul ska de bli. Åtminstone det där förutom hotellet. Om något låter för bra för att vara sant så är det troligtvis det, lärde vi oss av detta.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar