söndag 21 april 2013

rik den som nöjd är

Den stressigaste tiden under detta läsår håller på att vara över. Imorgon skrivs den nästsista tenten för våren och mitt förstå personlighetsutlåtande ska vara skrivet. Jag har satt det mesta åt sidan, samtidigt som jag tycker att min helg har varit underbar ändå, om man bortser från stressen.

I fredagskväll blev det att testa Gordon Ramsay's chili con carne och den var riktigt god, även om den skulle få ha haft mer chili. Efter det for jag till min vän som bor i kvarteret och åt glass, skrattade och hade det riktigt trevligt.

I lördags hade jag föreläsningar ända tills föreläsningarna blev till självstudier som varade tills det blev sovdags. Lite lördagsmys i soffan med varsin kall en för att lugna mina nerver hann vi dock med före  sovdags.

Vädret i dag på söndag har varit helt underbart liksom igår. Solen lyser och det är 10 grader i skuggan. Jag var efter en mixer till syrrans och kände svetten rinna av solen, men i övrigt har jag hållit mig inomhus och pluggat på den nämnda tenten som jag har imoron.  På kvällen bjöd älskling på en sjukt god risotto som fick mig att undra vad man går miste om när man begränsar kolhydraterna.

Ikväll känner jag mig lite spänd för de uppgifter jag ännu har att utföra innan jag drar på min 3-dagars arbetsresa till stockholm, vilket jag också är spänd inför. Där lär det förövrigt vara ännu varmare.

Jag ser också framemot sommaren ännu mer efter att ha sett den snygga och mysiga lägenheten V har skaffat åt sig i sommar. Blir så roligt med en ny stad att utforska!

Ha en trevlig vecka allihopa, det tror jag att jag kommer att få ha i världens bästa arbetets tecken!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar