måndag 16 september 2013

O'hoj

Nu trodde ni säkert att jag slutat blogga, men nej, tvärtom så har jag så att säga skaffat mig ett liv. Eller varit upptagen i livet så pass att det inte funnits tid eller energi att blogga. Å så har jag min existentiella blogg-kris som undrar om jag ska fortsätta blogga eller inte. Livet har hittills vunnit eftersom jag inte vet vad jag skulle göra med alla egopics och allt skitprat om jag inte hade bloggen. Å att det skulle lämna efter sig ett så stort tomrum att jag borde skriva en bok minst för att få skriva av mig i den grad som bloggen tillåter mig. Men helt ärligt, ni skulle ju inte köpa en bok med mitt bloggskräp? Nä, tänkte väl det.

Hursomhelst har helgen varit fullspäckad med Åland, kryssningar och flyttning.  Jag har fixat till gardiner för första gången i mitt liv och V har byggt ihop ett IKEA hem. Vi har sovit på golvet och integrerats med ålanningar. Det är en riktigt fin lägenhet han fixat i Åland och de inköpta ikea prylarna passade som hand i handsken. Vi kommer nog att trivas.

Nu gråter jag lite inombords över att jag inte får träffa V på nästan två veckor. Som tur har jag trösten i min förhoppningsvis underbara resa som jag får påbörja redan idag.

Så invänta er troligen extrem bloggtorka i en vecka och njut av livet. För det går ju allt för fort. Kram!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar