torsdag 13 november 2014

Åstadkomma.

Det är märkligt hur mycket man kan åstadkomma när man är ensam hemma idag. V for till hesa på arbetsresa så jag har varit ensam hemma sen i morse. Började dagen med att städa hela lägenheten så gott jag kunde, känns alltid lika bra då det är gjort. Därefter jobbade jag på gradun ostört i 7h i sträck, å kan nu konstatera att den sitter ihop från början till slut för första gången någonsin! 

Imorgon tror jag att jag ska finslipa referenser, kolla regelverk mm och kanske börja skriva på den svenska sammanfattningen. Men den är en hel, rullande text som dessutom är språkgranskad i stort sett! 10 poäng till mig!! Det sku ni int tro utifrån mina halvflummiga texter på bloggen va, att jag sku åstadkomma en gradu?! 

Min första prioritet genom hela graduprocessen har ändå varit att upprätthålla mitt psykiska och fysiska välmående. Jag vet att det är väldigt mentalt påfrestande att skriva det, å efter att ha suttit på en liten pall i ett par månader vet jag att det inte är så fysiskt trevligt heller. Man blir också väldigt trött av skrivande och behöver aktivt bestämma sig för att ta pauser och boka in träning trots arbetet gradun kräver. Jag skulle inte personligen ha klarat av det utan träningspauser och små belöningar :)

Min stora gradubelöning i år blir i form av resa till geneve! Det blir också min 25 års present till mig, för det tycker jag att jag är värd. ;) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar