onsdag 19 november 2014

X-mas time

Konstaterade här med V att det är 4 veckor till jul! Å int har man ju fått nån riktig julkänsla... Men vad väntar jag mig egentligen; de e varmt å snöfritt ute, vi har inga juldekorationer, jag har ingen julkalender, har druckit glögg sen oktober och ska ju knappt köpa julklappar i år heller. 

I år finns det ändå en sak jag önskar mig själv till julklapp mer än något annat , å de e att min gradu är klar till julen. Jag minns ännu hur jag med kämpade med kandin dagen före julafton för två år sen, för att nån smart-ass hade lagt deadline 24.12. Där hade jag suttit i 60h med 3h sömn emellan å skrivit å kämpat. Tur så ser det bättre ut nu och jag känner mig ganska ok redan nu, även om det finns en del jag vill förbättra ännu. 

Men i helg ska V och jag på en trevlig helg till stockholm, bo på hotell (hotellfrukost!!) och kanske shoppa lite inför julen. Det ska bli riktigt kul! V for redan på plats på jobbresa, jag kommer först på fredag då jag har bland annat sim- å målningskurs. Tycker ju det är rätt skönt att ibland vara ensam hemma. För eftersom V och jag inte har mycket till umgänge här på ön umgås vi helt tillräckligt å blir lite småirriterade på varann med jämna mellanrum. 

Ha en bra onsdag!!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar