fredag 13 mars 2015

fredagslättja

Jaa, idag är det fredag vilket känns riktigt bra. Det blev hela 4h övertid förrän jag slapp hem, men det kändes bra att få bort allt pappersarbete till helgen. Det är nog tur att jag att älskar skriva för annars skulle nog int det här jobbet passa mig... Jag kan bara föreställa mig vilken ångest folk som har svårt med datorer har varje dag på jobbet med tanke på kraven idag på journalföring, intyg etc. 

Efter jobbet har jag varit i butiken x 2 å handlat, för eftersom vi int har bil så får man ta det i omgångar. Ibland suckar jag nog åt de här med att int ha bil, men för mig är friheten å pengarna vi sparar värt lite extra arbete. Det sku ju vara fint att vara en person som gör denna uppoffring för miljön, men även om den orsaken säljer så motiveras jag tyvärr mer av själviska orsaker.. men de blir ju en win-win för alla :) 

Nu på  kvällen håller jag på att baka valnötsbaguetter. Jag har int haft tid eller ork att baka bröd sen jag börjat jobba, så det känns riktigt lyx att få ro för det nu. Mellan brödets jäsningar ligger jag raklång på soffan å smaskas i fryst mango, har hela tiden crawings för det. 

Annars så har det blivit en trevlig fredagsvana att lyssna på "Två bloggare, en pod" - podden på fredagar, denna gång handla de ju dessutom bl.a. om nån jag känner bra, nämligen Beth. Tycker det är så skönt att höra österbottnisk dialekt å tankegångar ur ett fräscht å sunt perspektivt. 

Ha en trevlig helg gott folk!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar