söndag 29 mars 2015

Smak av Tallinn

Vi hade int sådär jätte tur med vädret i Tallinn, för efter tolv började det regna. Vi hade då redan hunnit se det mesta av Gamla Stan å tyckte att vi kunde rikta blickarna mot lite shopping. Dessvärre verkar vi båda ha mist intresset tillfälligt för allt vad som stavas kläder. Som tur kan man då lägga pengar på lite ekologiska hudvårdsprodukter, vilket var precis vad jag behövde! Å mycket billigare var de ju än på Åland. 




Efter shoppingen sökt vi oss tillbaka till Gamla stan där vi spanat in en restaurang som enligt tripadvisor visade sig vara det mest prisvärda. Å vi blev inte besvikna!! För 24e fick jag ett glas vin, oxfilé till huvudrätt å chokladfondant till efterrätt. Vi förstod dock snabbt att restaurangen fått sina poäng utifrån den goda servicen, något utöver det vanliga helt klart!! "Smöras" går förvånandsvärt väl hem! 



Efter middagen blev det att söka sig till båten, efter en liten sväng via vinbutiken. Så som ni hört var de här verkligen en matens å njutningens resa, precis som tänkt! För ganska liten peng fick vi både upplevelser, god mat å mycket skratt. För sånt behöver int kosta mycket! :)

Ska "snåål" er med lite av godsakerna vi prövat på:

Chokladfondant
Pavlova




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar