tisdag 2 juni 2015

Borta bra men hemma bäst (om vi bortser från vädret)

Trots den finfina resan å det tråkiga vädret så e de skönt att vara tillbaka i det bekanta, tyvärr har vi inte kommit till hemön ännu. Vi spenderade natten på restandfly flyghotell på Arlanda, vilket var ett bra beslut. 

Sen åt vi lunch i Södermalm varefter jag drog iväg på arbetsintervju. Tycker faktist intervjun kändes bra, även om jag inte förberett mig väl pga jag ställt in mig på att arbetsplatsen inte skulle vara något för mig. Men det visade sig vara lite annat än jag tänkt mig, på gott. 

Så nu funderar jag vad jag skulle göra OM jag skulle få jobbet. Jag undrar hur långt utanför min bekvämlighetszoon jag vågar gå och hur mycket det här jobbet kräver mig att stiga ut i "det okända". Samtidigt vet jag ju att den största utvecklingen kräver det största hoppet. Min fråga till mig själv är: vågar jag, vill jag, klarar jag, kan jag?

Samtidigt tror jag att även jag växer in i de skor som i början känns för stora. Så var de ju för mitt nuvarande jobb och det finns inget som säger att det inte är så nu. 

Får se vad det blir av det hela. Det ordnar sig på ett eller annat sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar