lördag 15 augusti 2015

Första intrycket

Sitter återigen på båten mot Åland, efter vår första visit till vårt hem i Stockholm. Vi har ännu vår hyrbil att föra tillbaka, men före det ska vi köra några möbler och datorgrejs till återhämtningscentralen. Ja å så ska vi städa lägenheten och ge nycklarna till hyresvärden; that's it!

Men ja, nu har vi lämnat alla våra grejer till Stockholmslägenheten. Körandet till lägenheten gick bra med hjälp av gps och samarbete; V körde och jag upprepade vad gps:n sade, haha.

Väl framme kom fd hyresvärden A på plats, som ju råkar vara V:s arbetskompis. Han tog oss till ett centrum och äta hamburgare, eftersom flyttstädning pågick fortfarande i vår lägenhet. Efter det bestämde vi oss för att ta en sväng till Ikea, så A körde oss dit å. Fick med oss allt möjligt smått å gott, kändes riktigt bra å få lite nya grejer. Inte så lätt bara att veta vad man ska ha när man inte sett lägenheten (å en mans beskrivning av vilka färger som passar i lägenheten gick vi inte så långt på). 

Väl tillbaka flyttade vi in alla grejer, vilket gick riktigt smidigt. Tänkte att jag ska göra ett inlägg med bilder å gå in på hur lägenheten ser ut mer i detalj, men det får vänta tills vi ordnat upp lite.

Hursomhelst, mot slutet av kvällen kom Johi till vårt å alla fyra for vi till Willy:s för storhandling. Så nu har vi så vi lever en stund. Maten e verkligen billigare än på Åland och till min stora glädje finns det även ett Lidl alldeles i närheten. Hurra! ;)

Vid 23-tiden somnade vi nöjda i vårt nya hem, som jag tror vi kommer att trivas riktigt bra i! Spännande tider vi lever i!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar