torsdag 6 augusti 2015

Saknar mitt liv

Jag har inte haft något liv den senaste veckan, känns det som. Allt har bara handlat om arbete, flytt och städning. Just nu håller jag på å arbetar med just det jag vill jobba med i framtiden, utredning, för att bara inse att det är så fruktansvärt komplicerat. Jag trodde utredning och diagnosticering var lätt, eller åtm lättare, men jag säger bara att mänskan är allt för komplex för det. Den stora skillnaden är att jag har folk med specialistkunskap som jag kan fråga denna gång. 

Nog om det. Har alltså fixat inför flytt med städning mm här hemma. HATAR att flytta. Jag funderar på att göra av med en massa saker successivt under det kommande året, för alltså vem vill ha en massa egendom som man bara flyttar från ställe till ställe??

Jag tänker också införa regeln att KÖPA MINDRE, men BÄTTRE. Har sålt massvis med grejs känns det som å jag skulle gärna sälja än mer saker om jag hade orken. Börjar bara känna att energireserverna är låga och att jag nu  ska fokusera på att bara njuta av arbetet, Ålandstiden och det sista jag har kvar här. Har lite som noll motivation till allt extra, varför vi typ levt på sallad å halvfabrikat de senaste dagarna, haha. 

Imorgon ska vi till banken för lånelöfte diskussion med bankmannen och resten av helgen ska jag bara samla krafter och njuta, tänkte jag. Hörs hörs!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar