tisdag 8 december 2015

Pissbussar och roliga överraskningar

Sitter i den här pissbussen som nu två dagar i rad varit 15-20min försenad. Blir så led på det när jag jobbar kortare för att hinn med bussen och så måst jag ändå vänt läng :( Känns så onödigt.

Men på tal om något annat. Jag fick idag veta att jag kommer få min slutlön från förra jobbet utbetalt 15/12. Det är egentligen 2mån försenat, men jag acceptera situation att jaha, kanske jag int får nån slutlön.. Men visst ska man få slutlön!! Så nu tänker jag det hela som en extra belöning/födelsedagspresent, int alls illa det :) 

Å ang gårdagens inlägg har jag nu valt gym! Det blev flexgym, då det visade sig att det tog 3min att springa dit från dörr till dörr. Å dessutom hade de jättebra utrymmen å pass, relativt billigt, fräscht å snyggt. Har världens träningsvärk idag efter första body pump passet, har ju int styrketränat på 4 månader!! Men nu e jag taggad igen å våga tillåme på en länk i solen på min friskvårdstimme, så ikväll blir det bara mys hemma. 

Ps. En mindre trevlig överraskning idag var att jag istället för min lunch (nötkött å pasta) fick med mig lådan med mögelost till jobbet... Så min lunch blev spenat, paprika, gurka,samt skorpor och mögelost! Man tar vad man haver eller vad sägr man... 





2 kommentarer: