torsdag 14 januari 2016

Kompromissa.

När jag är slut efter en dag på jobbe vill ju en del av mig bara lägg mig ner i soffan å se på tv-serier. Gärna med nåt gott dessutom. Å den sidan suger mig allt djupare ner i soffan om jag lägger mig ner, det blir en sån tillflyktsplats. 

Men sen finns ju den där andra sidan också, som liksom vet vad jag behöver, å säger att jag ska ta that lazy ass å gå på jumppa. För att jag mår bäst då. Å de här sidorna brukar då beroende av det allmänna måendet å energinivån sitta där å gräl en stund så jag nästan blir stressad å tappar den allmänna livsgnistan. 

För jag tycker int att man behöver träna mer än man vill, men samtidigt vet jag att den där viljan egentligen bara handlar om lite motstånd, som så fort jag är ut genom dörren är så gott som bortblåst.

Så jag kompromissar. En 30min träningspass i utbyte mot en kväll då jag får känn mig både lugn i kropp och sinne. Å någon liten belöning som en god natts sömn. 

Å det är så bra. För nu ligger jag som bäst i soffan å väntar på mitt bad! Å int sämber än att jag fick till ett riktigt bra HIIT pass på gymmet strax före. På 30min! 
Så på under en timme hann jag: 
- byta om till träningskläder
- pack väskan
- spring till gymmet
- träna jäääni ;)
- spring hem 
- sätt på ett varmt bad.

Det handlar inte alltid om svart eller vitt. Träning eller soffan. Ibland handlar det långsiktigt goda ol den där balansen. Å det bästa av två världar. Soffan å träningen.

Next up: Badet!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar