måndag 14 mars 2016

Projekt och lösningar

Hello hello!! 

Idag njöt jag av lyxen av att kunna cykla till jobbet med fungerande batteri på elcykeln. Jag var till min cykelförsäljare i lördags och fick en ny laddare, å där var problemet med det icke-fungerande batteriet löst. Jag hade väntat mig visst motstånd från försäljaren eftersom jag upplevde dem lite som lurendrejare när jag köpte cykeln, men försäljaren ansträngde sig inte ens för att kolla kvittot.. 

Det tar mig 33minuter att ta mig till jobbet. Alltså 10min mindre än med buss. Räknar man in förseningar å tiden jag vanligen väntade på bussen så är vinsten närmare 15min. Dock tar det något längre att klä på sig och göra i ordning cykeln inför avfärd än det tar att springa till bussen.

Vad jag däremot har noterat är att även elcyklande tar energi. Även om det är härligt att cykla till å från jobbet gör den friska luften en trött. Dessutom är behovet att dra på sig träningsskorna något högre efter jobbet, då det ju känns som att jag redan ansträngt mig å varit ut i friska luften idag.. Mitt huvud tror kanske att jag verkligen cyklat 25km.. 

Men jag är nöjd med mitt köp! Nu ska jag testa vara utan att månadskort för buss å tunnelbana ett tag å se hur mycket jag kan spara på det. Det blir lite av ett projekt för våren. Å jag tycker om projekt! 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar