söndag 28 augusti 2016

Före, under och efter

Nu har Beth lämnat Stockholm efter en fullspäckad tjejhelg. Nu när det är söndag känns det verkligen att helgen bara swuschat förbi, samtidigt som vi hunnit med det ena å det andra.

Gårdagens kväll började lite segt då vi var redan något trötta efter dagens promenerande ä missade dessutom Systemets öppettider å blev dryckeslösa. V bjöd offrade dock sina två öl till oss så vi skulle ha något att dricka. Efter lite förfest på balkongen drog vi till Södermalm på vin, charkbricka och efterrätt. Man måste ju ladda så man orkar dansa, motiverade vi.

Efter det var vi redo att inta Stureplans nattliv. Där i det neonskimrande ljuset, vimlet av mänskor och musiken från barerna fann vi oss dock mest missplacerade bland en del av de mest posha barerna såsom Sturehof och Escalier.. Som tur var hade vi siktat in oss på Oxid bar, å precis där hittade vi det vi sökt: skön stämning, dansvänlig musik, goda drinkar och trevliga mänskor.

Å vilken kväll vi hade! Har nog inte haft så kul på ett dansgolv under de senaste 2 åren minst! Det var så härligt att bara dansa sig svettig till låtar som blev bara bättre å bättre med mänskor som hade precis samma syfte som vi. Fullpott!

Idag har vi varit möra från morgon till kväll men hunnit med lite shopping i Mall of Scandinavia (å Lidl haha). Efter det har vi suttit däckade framför Friends, där nånstans tog nämligen energin helt slut.

Nu e jag hemma igen efter att ha tagit adjö av Beth, som gjorde denna roliga helg möjlig! Taaack Beth!! 

Resterande kväll ägnar jag åt bubbelbad, tända ljus och tv.

Lite lagomsuddiga bilder presenteras nedan:



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar