lördag 6 augusti 2016

Lördagshappenings

Efter att ha varit bortrest 2 helger är det riktigt skönt att bara vara hemma. Började dagen med bodypump som jag saknat och därefter fot V och jag på lunch på stan. Från å med denna helg har de igen Bondens Egen Marknad på Katarina Bangatan där man kan hitta dyra ekologiska grejer vilket man självklart köper om man är en hipsterekoflexitarian i Södermalm ;) Haha, nämen skämt å sido, de e i alla fall kul att se på allt de säljer.

V tröttnade dock snabbt på promenerandet så jag fortsatte ensam i 3h till. Det är väldigt länge sen sist som jag bara gått själv i Stockholm å tittat i butiker så det var riktigt roligt! Köpte bl.a. en topp å tröja till min höstgarderob, som jag nu är rätt nöjd med då jag även hittade lite kläder i London. I hötorget prutade jag ner en låda med jordgubbar från 50 till 20kr å inne i hötorgshallen köpte jag jästbrödsmjöl från Finska butiken då detta mjöl bara säljs i Finland annars. Har nämligen blivit så sugen på ett morotsbröd som jag gjort flera ggr då vi ännu bodde i Finland.

Nu e jag hemma igen å har just ätit en fantastisk middag bestående av lax, sötpotatis å broccoli. Tänkte hoppa i poolen så fort maten smält lite och sen ska vi ha filmkväll. Ljuva lördag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar