tisdag 5 oktober 2010

Happy hundrande inlägget.

Det här är mitt hundrande inlägg i min blogg. Grattis till bloggen "heidi INSIDE out" :) Det har varit givande och jag kommer fortsätta blogga så ni skall int frukta. Det var mitt tal och skulle detta inte vara min hälsosamma vecka skulle jag baka en bloggkaka, men jag tror jag sparar det till april 2011 den dagen då jag började blogga.
Men en bloggdrink blev det idag iaf! Kände mig trött men crazy efter att ha sett en hemsk film om mobbning (the Klass) så jag ville testa vad man kan göra med parisienne. Eftersom jag läst på pauligs sidor om olika kaffedrinkar så blev jag inspirerad att göra något lite ohälsosammare med tazza-chokladsås.. Men den var slut vid k-marketen nära mig och eftersom jag var trött for jag hem och gjorde en Cafe au Lait på parisienne. O jag blev inte besviken. Tyvärr hann kaffet bli kallt före jag hunnit dricka upp allt (den är ganska mättande) men då blandade jag i en isbit och då blev det nästan som iskaffet från After Eight vid jeppis å jag fick hemsk hemlängtan och ringde därför fammo och faffa för att råda bot. De hjälpte lite.

Insåg nu vilka långa jobbiga meningar jag skriver. Tänk att man inte lärt sig efter 100 blogginlägg. Nu ska jag festa vidare.

Ps. Jag dödade mamma solros idag. Nu blev pappa solros ensamförsörjare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar