måndag 11 oktober 2010

måndagslättnad.

Har haft en bra början på min måndag och är glad. Ser framemot veckan och ser framemot nästa vecka which is: föreläsningsfri, bortsett från att vi då har grupp-psykologi vilket lär vara en kurs som förändrar en och ens tankar om en själv! Det är höga förväntningar på en kurs det, men jag tror det är möjligt eftersom socialpsykologin redan förändrat mitt tankesätt.
Har handlat mat på Lidl sen min lidl-ångest har landat och eftersom det inte längre kryllar av folk. Tycker det är roligt att de enligt Hesari har den helt klart förmånligaste singel-korgen, dvs. att man som singel kan få mest ut av sina slantar där. Blir det dyrare om man inte är singel då, har de en "singel-kod" och är denna kod i så fall att flörta med kassabiträdet? Hursomhelst köpte jag till och med bananer; 3 bananer för 32 cent, det är billigt det (lidl har sponsorerat mig för att jag ska skriva om deras bananer, in case ni undrar)..

Känner hur min oro för mitt skrivande eller icke-skrivande lämnat mig. Man ska njuta över att vara studerande, inte tänka på slutresultatet så mycket. Då blir det oftast bäst. Tillit till mig själv och till att tiden räcker. Det har gjort det förut.

Har bakat småbröd till kaffet under min icke-hälsosamma vecka. Nu ska jag o parlo italiano. Mi piace l'italiano.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar