torsdag 18 november 2010

feng shui.

Jag vaknade i morse å trodde dagen var förstörd, FASTÄN det var min lediga dag. Varför? Jo, jag ska på karateläger imorgon och jag vaknade med huvudvärk, snuva och sjuk hals. Nice timing liksom...

Sen började jag titta runt mig. Trodde att den rastlösa känslan från igår hade lämnat mig men icke, den satt kvar och inte visste jag varför. Jag kände ett behov av att ändra på saker. Det hela kulminerade i att jag började städa, slänga bort saker jag inte tror jag kommer att behöva, ordna om saker och möblera om! Till sist hade jag en stor påse rosk och en tom vägg. Rosken visste jag vart skulle men den tomma väggen... Vad gör man åt en tom vägg???

Jag tvingades till desperata åtgärder. Jag skrotade min briljanta idé om ett ljus-träd eftersom inga butiker sålde såna (borde kanske bli formgivare så jag skulle kunna designa ett sånt eller tipsa mina formgivar kompisar om att göra ett sånt), så istället blev det ett nätverk av trä, vilket jag sedan prydde och som ännu ska prydas med ljus.

Nu i efterhand är jag väldigt nöjd och har funnit feng shui i lägenheten ---> lugn.
Det finns ännu saker att förbättra men för dagen är jag nöjd, även om jag inte fått gjort något annat. Men man måste ju prioritera. Det är det livet handlar om.

Å en sak till. Varför skriver alla att "studietiden är den bästa tiden i livet"?? Ja visst är det en härlig tid men varför skulle inte det vara lika härligt i framtiden... Har vi inte samma valfrihet då också?
Det handlar inte om åldern eller tiden. Det handlar om vad du gör av den.

Ps. Jag mår bättre nu, så de blir nog läger ^^,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar