söndag 23 september 2012

slö som vädret

Det är pissväder ute varför också jag känner mig totalt omotiverad att göra något speciellt. Har tvättat från 7 i morse och pluggat beteendeanalys. Men någon idrott blir det inte i det här vädret och gymmet lockar inte min trötta kropp.. Det enda speciella som sker idag är att Viktor och jag ska göra pizza från scratch på pizza-sten! Viktor har nördat i degar och tomatsåser (så de lär bli yummi med andra ord) och jag har bestämt fyllningen till min pizza flera dagar sen. Så här låter den:

- getost
- parmaskinka
- rödlök
- tomat
- balsamico
- ruccola

Mums mums mums vad gott det kommer bli. Kanske tar jag en bild och lägger till här. På tal om bilder så önskar jag att jag hade energi att göra den här bloggen mer visuell, men som saker ser ut nu så...

Hela helgen har innebärt jobbrelaterade grejer för mig, såväl skoljobb som arbete. Igår med rusmedelsbussen på Åbo torg fick vi riktigt intressanta diskussioner i gång med ungdomarna. Älskar att jag tycker mer om  mitt jobb för varje dag som går och att jag känner mig mer säker på vad jag håller på med. Å min finska har förbättrats avsevärt märkte jag igår, så det är ju framsteg.

Slödag, söndag. Kanske lika bra. Man behöver ju trots allt inte hela tiden prestera.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar