söndag 3 augusti 2014

Sista semesterdagen och den sista slutspurten.

Vid två i natt kom vi två trötta resenärer fram till vår äckligt varma, men ändå kära hem. 13h resande hann sätta sina spår och vi sov framtill 10, och jag därtill en timme på eftermiddagen. 

Min sista semesterdag har jag firat genom matshopping och storstädning med älskling, en knappa 10km löplänk i ett svettigt värre väder och mot kvällen gjorde jag en stor burk med gurksallad och plockade ca 1liter vildhallon. Älskling tillagade oxfilen som vi köpte ombord på viking, å himmelsk god blev den med svamp-gräddsås och sallad. 

Nu återstår bara 6v av praktiken och jag siktar mig in på att inte ta på mig längre ärenden, eftersom ärendena sällan blir kortare än 5 träffar. Det känns både vemodigt och skönt att det är över. Det har trots allt varit en av de största utmaningarna i mitt liv och jag har både känt mig som en riktigt bra och en riktigt dåligt psykolog(praktikant). Till sist förstod jag att jag ändå är en "good enough"psykolog, liksom jag är en "good enough" partner, löpare och vän. Å vet ni, det räcker!

Peace and love! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar