torsdag 29 januari 2015

En dag i Stockholm

Sitter på bussen igen, denna gång mot Grisslehamn. Är lite trött trots att jag sov överlag bra i natt, förutom att jag väcktes av en dröm av att jag satt i en bil där en björn körde, å det slutade med att vi körde ner för ett stup... Borde kanske göra nån drömtolkning på de men är int säker på att jag kommer fram till nåt vettigt. 

Började dagen med en ordentlig frukost, såg en tid på tv förrän jag satte mig på pendeltåget till södermalm. Måst nog säg att jag är stolt över att jag klarat av att ta mig från punkt a till punkt b även om det inneburit flera byten. Så här med tanke på att jag är en lanttis i själen.


I södermalm njöt jag av lite solsken och for in till Fabrique och köpte lite surdegsbröd. Har hört jättebra om stället så blir spännande att testa bröden väl hemma. Var jättesugen på deras fastlagsbullar å kanelbullar, men var så mätt då å tänkte att vi ändå planerat ett cafebesök med fastlagsbullar i helg.

Sen strosade jag genom Gamla Stan som vanligt, men fastnade inte för något. I lagerhaus hittade jag en donitsform för 10kr, så den fick följa med hem. Har nämligen hittat recept på hälsosamma donitsar så det här var ett riktigt avvägt beslut. En topp fick också följa med hem, liksom ett lyxigare kaffe som behövs för att orka med mörka morgnar! Kvalitet framom kvantitet alltså!

Sen blev det ett varv ännu efter lunch i centrum och nu sitter jag här mätt å trött. En trevlig dag, i en trevlig stad helt enkelt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar