fredag 20 februari 2015

Tips i matväg

Det kommer ju hela tiden nya saker i butikerna som man vill testa, men det har man ju förstås inte alltid råd med. Så jag tänkte underlätta det för er intresserade och tipsa om några favoritprodukter för tillfället inom temat mat. Dessa saker är visserligen inte alla nyheter, men det ska väl inte hindra en.

1. Alpro vaniljsojadryck. Är beroende av denna gyllene (gula) dryck. Passar så bra i smoothies, i gröten, med flingor, frukt mm. 



2. Lönnsirap. Det är ju så himla gott med plättar, i kvargen, i bakverk, på kött.



3. Valios grekiska yoghurt. Seriöst den godaste, krämigaste yoghurten ever. Mycket godare än turkisk yoghurt om ni frågar mig. Å godare än Lindahls grekiska yoghurt också, för den delen.


4. Favoritkokboken. Oh She Glows veganska kokbok är helt fantastisk. Passar perfekt för den som vill testa vegansk mat som ni aldrig testat förr. Hon har en blogg också som är superb!



 5. Kokosmjölk som grädde. Det här är ju ingen riktig nyhet, men om ni av nån orsak missat det så är det ett jättegott å hälsosamt alternativ till vispgrädde att vispa upp kokosmjölk som stått i kylen över natten. 

Sen kan jag även tipsa om något jag tycker ni kan låta bli att pröva:

1. Valio grynost med frukt och nötter/grönsaker. Helt enkelt grynost med frukt å nötblandning eller torkade grönsaker och kryddor. Vinner inga smakpoäng från mig, å det överflödiga förpackningsmaterialet ger också minus, liksom priset. 







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar