söndag 27 september 2015

Kort om helgen.

Tänkte skriva ett litet inlägg om helgen som varit, men har lust att göra det kort så ni får det i punktform.

- Det blev lite shopping med Johi igår trots allt. Köpte en tröja från Oasis som tydligen var "känd från TV då Tilde de Paula burit den" på typ nyhetsmorgon och den har mönster från tapeten i något slott i England (meddelade butikspersonalen). Inte därför jag köpte den dock, visste inte förrän igår vem Tilde de Paula var, haha. Men fin var den iaf!

- Vi gick på middag med Johi igår, på pizza i centrum. Därefter strosade vi runt på stan i typ två timmar, försökte gå in på nån bar men de var så fullt så vi fick ångest och for ut igen. Till slut hittade vi ett hak i gamla stan, drack varsin somersby och for hem. Bästa på kvällen var kanske gatumusikanterna i Södermalm, som spelade trummor på sin cykel och fick hela gatan att dansa. 

- Idag har vi gått runt Djurgården IGEN och besökt Blåa Porten IGEN på te och sött IGEN. Men saker man tycker om å mår bra av ska man göra igen å igen. 

- Ikväll hade vi date-night med V och for på bio å såg Everest-filmen. Alltså nää.. vill ju int förstöra för nån som vill se den men den va ju ingen feelgood direkt. 

- Så summasummarum: helgen mycket trevlig men gick ALLT för fort. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar