lördag 31 oktober 2015

En riktig fjortisblogg

Efter 6år av bloggande skulle man ju kunna hoppas att det vanligaste sätt som folk hittar hit genom google är genom sökord som reflekterar mitt blogg på något sätt... Men  efter att mitt bloggnamn används som sökord är de vanligaste sökorden:
1. FJORTIS 
2. FJORTISAR 
3. FJORTISFYLLA

För er som är obekanta med ordens betydelse så säger wikipedia så här: 

Fjortis = Fjortis är en oftast nedsättande beteckning på någon i de yngre tonåren som uppvisar omoget beteende. /../ Den typiska fjortisen är utseende-fixerad och förknippas ofta med alkoholoch festande.[3] Tjejerna använder mycket smink som brunkräm och färgar ofta håret brunt, svart eller vitblont, medan killarna vanligtvis fixar håret med hjälp av mycket hårvax. Främst tjejerna väcker ofta uppmärksamhet genom att klä sig utmanande, exempelvis genom att bära push up-bh och transparenta toppar.[4]
-Wikipedia

Personligen så vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Här är man snart 26år och blir utnämnd fjortisblogg i rad med vem vet vad. Det har faktist hänt att en vän ringde å sa att när hon sökte på ordet fjortisfylla så var min blogg bland de första träffarna!! Jag har använt ordet EN gång i min blogg och är redan  fjortisarnas bloggdrottning, haha. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar