söndag 29 november 2015

Inte en tråkig dag i Stockholm

Det som slog mig idag när jag såg ut å det regnade var att regnet inte störde mig desto mer. För regnet har aldrig varit ett hinder för att hitta på saker här. Jag kan alltid passa på att mysa i lugn å ro hemma, eller så kan jag ta t-banan till city och bara fönstershoppa. Jag kan gå på mässa å se på pole-dance SM, eller gå själv å träna på gym. Jag kan gå på ett mysigt cafe å fika eller gå på bio för filmer visas varje timme. Jag kan gå på museum eller på utställning, eller gå på bibliotek å läsa tidningar. 

Det finns inte en stund då jag varit uttråkad i den här staden, oavsett väder eller personlig ekonomi. Å det är det jag älskar med den här staden. Det fick mig  att fundera om jag nånsin kommer att vilja flytta härifrån. 

Hursomhelst. Igår började jag med flyttstädning av lägenheten. Å jag måste bara säga: bakpulver is the shit! Blandade vatten å bakpulver å smetade in ugnen, ugnsglaset och plåtarna, lät det stå ca 60min å skurade bort alla fläckar som jag aldrig trodde skulle gå bort! Lycka!! 

Nu ska jag på kaffe med Anna-Lovisa å hennes pojkvän, mer om detta sen!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar