fredag 5 februari 2016

Vadå trött?

Klockan är 18:30 och det är fredag och jag är så trött att jag kunde gå å lägga mig direkt å sova. Den senaste veckan. Tre dagar i rad kommit hem efter åtta. I arbetet lika mycket som alltid och lite till därefter. 

Det var nån som sa att vårt arbete är mer än ett heltidsarbete, och jag håller med. Räknade ut att inklusive arbetsresor blir mina arbetsveckor 50 timmar. Lägg då till all tid jag lägger på att tänka och studera kring arbetsrelaterat så e vi uppe i minst 60h i veckan... Å folk frågar varför psykologer blir utbrända..

Men men, för det mesta ser jag ju ett nöje i det jag gör men det finns ju veckor som den här, när det känns som att det inte finns någon ork til något utöver det mest elementära på fritiden, som jag ifrågasätter mitt yrkesval. Eller kanske inte så mycket det som den livsstil och förväntningar som jag och/eller samhället sätter på en. Skulle inte klara av något utöver det jag har på gång just nu i livet.
 
Nä, nu ska jag inte klaga. Låtom oss bara säga att jag behöver helg nu. Å önskar er alla en lugn, skön och fin helg. En helg som ska ge er krafter å ny energi till den kommande veckan! 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar