söndag 17 juli 2016

Pokemon Go och ett poke-mongo i andras innergårdar

Gomorron! Eller, det var inte en så jätteskön morgon för mig när ryggen efter gårdagens påbörjade ryggskott hade legat en hel natt. Det var med ljudet av en plågad katt å tillhörande offergrimaser som jag tog mig upp ur sängen, rätade på ryggen och försökte ta några stapplande steg. Aj aj aj.

Med en ipren i magen och en glass till frukost gick det ändå lite bättre. Jag läste att det bästa är att hålla sig aktiv även om det tar lite ont; att följa instinkten att bara ligga på soffan är en big no no.

Eftersom lägenheten inte är mycket att gå i tänkte att jag lika gärna kan gå ut å testa den hypade appen Pokemon Go, där man ska söka Pokemons som är gömda lite överallt å där man styr sin gubbe genom att gå själv. Först förstod jag inte alls hur spelet gick till men genom att vandra runt lite insåg jag snabbt spelets idé å att det här var ju kul!

Utomstående må tycka en vara galen, eller "poke-mongo" som jag kallar det, när man går på andras gårdar å söker i marken efter "en liten krokodil" å andra landmärken. Men jag är imponerad av spelet, förutom när det började lagga efter 45min. Fick mig i alla fall en timmes promenad å det är väl det som är spelets största styrka; att det aktiverar barn å vuxna barn som mig själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar