söndag 9 oktober 2016

Choklad, champagne och dans

I fredags kom Emmi hit på besök och igår hade vi full karusell med allt vi skulle hinna med. Det började i alla fall med dagns mål: Bak- och choklafestivalen. 
Av nån anledning var vi inte sugna att äta lika mycket choklad som tidigare år. Eller, ska vi säga, vi har lärt oss våra misstag. Vi hade dessutom med oss lite salt att äta så vi inte  skulle bli illamående. 

Vi såg även till att lägga in champagne -pauser med jämna mellanrum då vi sippar på champagne i loungen:


Men choklad fanns det i mängd och massor. Å lakrits. Om det är några trender som är inne just nu i chokladvärlden så skulle jag säga atr det är just: 
1. Lakrits och salmiak. 
2. Saltsmak, speciellt havssalt
3. Glutenfria å "hälsosamma" varianter.

I en sån här fontän skulle man ju vilja bada.

Duktiga studenter hade gjort chokladskulpturer.

Efter tillräckligt mycket choklad for vi i väg till stan för lite shopping och mat. Emmi hade önskat gå till AG som var en riktig snygg restaurang med hög standard i både mat och service. Mycket nöjd.

Som eTT avslut på dagen blev vi bjudna på dansföreställningen "Dim Sun" med Ida Inxi Holmlund. Jag har aldrig varit på något liknande men gillade verkligen konceptet. Ida och de övriga dansarna var ju sjukt duktiga också. 

Vi hade väl i ngt skede tänkt oss en utekväll men med vårt tajta schema var vi utmattade å hemma redan kl 21. Hahha.. man böri va gambel. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar